גליליות וופל ממולאות
ר.ד. מוצרי אפייה

ר.ד. מוצרי אפייה

גליליות שוקולד

18-20 יחידות גליליות

מצרכים:

חומרים לקרם וניל-

 250 מ"ל שמנת מתוקה

4  כפות אינסטנט פודינג וניל

2  כפיות אבקת סוכר

חומרים לקרם שוקולד-

250 מ"ל מיכל שמנת מתוקה

2  כפות אבקת קקאו

2  כפות אינסטנט פודינג שוקולד

1  כף גדושה אבקת סוכר

אופן הכנה:

-בתוך קערה מקציפים במהירות גבוהה את כל החומרים (קרם וניל/קרם שוקולד) עד שמקבלים קצפת יציבה.

-ממלאים את שקיץ הזילוף בקרם הרצוי וממלאים את הגליליות.

-מכסים ושמים בקירור (מקרר או מקפיא).

-לקישוט ניתן לפזר מעל הגליליות אבקת סוכר לפני הגשה.

*למשקיעים- ניתן לצפות את הגליליות בציפויים המתקשים שלנו ליצירת טעמים חדשים.

*טיפ לגיוון: ניתן להכין חצי כמות מכל קרם ולמלא את הגליליות חצי חצי מכל צד.

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp