גליליות וופל ממולאות
ר.ד. מוצרי אפייה

ר.ד. מוצרי אפייה

גליליות שוקולד

18-20 יחידות גליליות

מצרכים:

חומרים לקרם וניל-

 250 מ"ל שמנת מתוקה

4  כפות אינסטנט פודינג וניל

2  כפיות אבקת סוכר

חומרים לקרם שוקולד-

250 מ"ל מיכל שמנת מתוקה

2  כפות אבקת קקאו

2  כפות אינסטנט פודינג שוקולד

1  כף גדושה אבקת סוכר

אופן הכנה:

-בתוך קערה מקציפים במהירות גבוהה את כל החומרים (קרם וניל/קרם שוקולד) עד שמקבלים קצפת יציבה.

-ממלאים את שקיץ הזילוף בקרם הרצוי וממלאים את הגליליות.

-מכסים ושמים בקירור (מקרר או מקפיא).

-לקישוט ניתן לפזר מעל הגליליות אבקת סוכר לפני הגשה.

*למשקיעים- ניתן לצפות את הגליליות בציפויים המתקשים שלנו ליצירת טעמים חדשים.

*טיפ לגיוון: ניתן להכין חצי כמות מכל קרם ולמלא את הגליליות חצי חצי מכל צד.

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp