18-20 יחידות גליליות
מצרכים:
חומרים לקרם וניל-
250 מ"ל שמנת מתוקה
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
2 כפיות אבקת סוכר
חומרים לקרם שוקולד-
250 מ"ל מיכל שמנת מתוקה
2 כפות אבקת קקאו
2 כפות אינסטנט פודינג שוקולד
1 כף גדושה אבקת סוכר
אופן הכנה:
-בתוך קערה מקציפים במהירות גבוהה את כל החומרים (קרם וניל/קרם שוקולד) עד שמקבלים קצפת יציבה.
-ממלאים את שקיץ הזילוף בקרם הרצוי וממלאים את הגליליות.
-מכסים ושמים בקירור (מקרר או מקפיא).
-לקישוט ניתן לפזר מעל הגליליות אבקת סוכר לפני הגשה.
*למשקיעים- ניתן לצפות את הגליליות בציפויים המתקשים שלנו ליצירת טעמים חדשים.
*טיפ לגיוון: ניתן להכין חצי כמות מכל קרם ולמלא את הגליליות חצי חצי מכל צד.