מגנום ביתי
ר.ד. מוצרי אפייה

ר.ד. מוצרי אפייה

מגנום ביתי

 20 דקות הכנה

 9 שעות במקרר

 8 מנות

*רמת קושי-  בסיסית

מצרכים

מגנום-

  1. 1.      500 מל' שמנת מתוקה 50%
  2. 2.      1כפית תמצית וני ל
  3. 3.      400 גר' חלב מרוכז מסוכר  
  4. 4.      300 גר' שוקולד חל ב
  5. תרסיס שמן

לקישוט

  1. סוכריות צבעוניות
  2. קוקוס טחון  
  3. פניני קראנץ'
  4. שברי אגוזים  
  5. שברי וופל

לעיצוב

  1. מקלות ארטיק
  2. מגש להכנת גלידות (אם אין בבית, אפשר להשתמש בכוסות חד פעמיות)

אופן הכנה

  1. להקציף במיקסר את השמנת המתוקה עד לקבלת מרקם קצפתי יציב. מוסיפים תמצית וניל וחלב מרוכז ומקציעים למשך כ-5 שניות עד שהמסה מתאחדת.
  2. יוצקים את המסה לתוך תבניות המגנום )או הכוסות( ומצרפים מקל ארטיק. מקפיאים למשך הלילה תבנית מכוסה בניילון נצמד.
  3. לקראת הגשה, ממיסים במיקרוגל את השוקולד. מוציאים את הארטיקים מהתבניות וטובלים בשוקולד. 

*לתוצאות איכותיות ומקצועיות מומלץ להשתמש בציפויים המתקשים שלנו. יש מבחר טעמים עשירלגיוון.

  • טובלים את הארטיק המצופה בקישוטים לבחירתכם, מחכים להתקשות הציפוי ומגישים!

תהנו.

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp