20 דקות הכנה
9 שעות במקרר
8 מנות
*רמת קושי- בסיסית
מצרכים
מגנום-
- 1. 500 מל' שמנת מתוקה 50%
- 2. 1כפית תמצית וני ל
- 3. 400 גר' חלב מרוכז מסוכר
- 4. 300 גר' שוקולד חל ב
- תרסיס שמן
לקישוט
- סוכריות צבעוניות
- קוקוס טחון
- פניני קראנץ'
- שברי אגוזים
- שברי וופל
לעיצוב
- מקלות ארטיק
- מגש להכנת גלידות (אם אין בבית, אפשר להשתמש בכוסות חד פעמיות)
אופן הכנה
- להקציף במיקסר את השמנת המתוקה עד לקבלת מרקם קצפתי יציב. מוסיפים תמצית וניל וחלב מרוכז ומקציעים למשך כ-5 שניות עד שהמסה מתאחדת.
- יוצקים את המסה לתוך תבניות המגנום )או הכוסות( ומצרפים מקל ארטיק. מקפיאים למשך הלילה תבנית מכוסה בניילון נצמד.
- לקראת הגשה, ממיסים במיקרוגל את השוקולד. מוציאים את הארטיקים מהתבניות וטובלים בשוקולד.
*לתוצאות איכותיות ומקצועיות מומלץ להשתמש בציפויים המתקשים שלנו. יש מבחר טעמים עשירלגיוון.
- טובלים את הארטיק המצופה בקישוטים לבחירתכם, מחכים להתקשות הציפוי ומגישים!
תהנו.