20 עוגיות
המצרכים :
- · 50 ג' סוכר חום
- · 150 ג' סוכר לבן
- · 60 ג' קקאו
- · 200 ג' קמח לבן
- · 1 כפית אבקת אפיה
- · 1 כפית סודה לשתיה
- · 100 ג' חמאה רכה (בטמפ' החדר)
- · 2 יח' ביצים בינוניות
- · 1 כפית תמצית וניל (ניתן להוסיף מחית וניל לטעם עשיר יותר)
- · 150 ג' מטבעות שוקולד לבן
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל 180 מעלות ןמכינים תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- בתוך קערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה והסוכר (לבן וחום) עד ליצירת מסה אחידה.
- מוסיפים לקערה את הביצים והווניל ומערבבים.
- לבסוף מוסיפים את האבקות (קקאו, קמח, אבקת אפייה סודה לשתייה) ומערבבים עד להיווצרות תערובת אחידה.
- נותנים לבצד להתייצב כשעה במקרר.
- הכנת העוגיות- כל עוגייה מורכבת מ-2 כדורים. כדור אחד במשקל 25 ג' והשני 10 ג'. משטחים כדור של 25 ג' ועליו מניחים את מטבעות השוקולד הלבן, סוכרים עם הכדור השני, משטחים ומהדקים בקצוות.
- אופים 10-12 דק'. ניתן לאכול כשהן מצוננות קלות, או חמות מהתנור.
תהנו.