עוגיות אמסטרדם
ר.ד. מוצרי אפייה

ר.ד. מוצרי אפייה

עוגיות אמסטרדם

20 עוגיות

המצרכים :

  • ·         50 ג' סוכר חום
  • ·         150 ג' סוכר לבן
  • ·         60 ג' קקאו
  • ·         200 ג' קמח לבן
  • ·         1 כפית אבקת אפיה
  • ·         1 כפית סודה לשתיה
  • ·         100 ג' חמאה רכה (בטמפ' החדר)
  • ·         2 יח' ביצים בינוניות
  • ·         1 כפית תמצית וניל (ניתן להוסיף מחית וניל לטעם עשיר יותר)
  • ·         150 ג' מטבעות שוקולד לבן

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור ל 180 מעלות ןמכינים תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • בתוך קערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה והסוכר (לבן וחום) עד ליצירת מסה אחידה.
  • מוסיפים לקערה את הביצים והווניל ומערבבים.
  • לבסוף מוסיפים את האבקות (קקאו, קמח, אבקת אפייה סודה לשתייה) ומערבבים עד להיווצרות תערובת אחידה.
  • נותנים לבצד להתייצב כשעה במקרר.
  • הכנת העוגיות- כל עוגייה מורכבת מ-2 כדורים. כדור אחד במשקל 25 ג' והשני 10 ג'. משטחים כדור של 25 ג' ועליו מניחים את מטבעות השוקולד הלבן, סוכרים עם הכדור השני, משטחים ומהדקים בקצוות.
  • אופים 10-12 דק'. ניתן לאכול כשהן מצוננות קלות, או חמות מהתנור.

תהנו.

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp