עוגת גבינה פירורים
ר.ד. מוצרי אפייה

ר.ד. מוצרי אפייה

עוגת גבינה ופירורים

ללא אפייה

  • 30 דקות עבודה
  • 3+ שעות התקשות
  • 10 מנות
  • כשר חלבי

מצרכים:

לתחתית

  • 1.5 כוסות ביסקוויטים מפוררים
  • v   100 ג' חמאה מומסת

למלית-

  • 500 ג' גבינה לבנה 5% שומן
  • v   3/4 כוס סוכר
  • v   14 ג' ג'לטין
  • v   1/4 כוס מים חמים
  • v   1/4  כוס מים קרית
  • v   500 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה
  • v   4 כפות סוכר

לקישוט-

  • פירורי בצק מהבסיס (ביסקוויטים וחמאה)

הכנה:

  1. לתחתית- את פירורי הביסקוויטים יש לערבב עם החמאה המומסת. 3/4  מהעיסה יש לשים בתוך התבנית ולהדק היטב עם האצבעות, את היתר משאירים לקישוט העוגה.
  2. למלית- לערבב בקערה את הגבינה והסוכר.
  3. בנפרד בתוך סיר קטן ממיסים את הג'לטין במים קרים לאחר שנמס לחלוטין מוסיפים מים חמים ומבשלים על אש קטנה כ2 דק' תוך כדי בחישה.
  4. לאחר שהג'לטין מצטנן מוסיפים אותו לגבינה.
  5. בנפרד מקציפים את השמנת המתוקה עם 4 כפות סוכר במהירות גבוהה ומוסיפים לתערובת הגבינה.
  6. את תערובת הגבינה יש ליצוק בעדינות על שכבת פירורי הביסקוויטים ולקרר במשך כ-20 דק'.
  7. לאחר שהעוגה יציבה מפזרים את פירורי הבצק על העוגה ומחזירים אותה למקרר לפחות ל-3 שעות.

תהנו.

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp