עוגת שוקולד
ר.ד. מוצרי אפייה

ר.ד. מוצרי אפייה

עוגת שוקולד

מצרכים :


2.5 כוסות קמח תופח
1 שקית אבקת אפייה (10 ג')
1 שקית סוכר וניל (10 ג')
2 כוסות סוכר לבן
3/4  כוס קקאו
3/4  כוס שמן
1 כוס מים פושרים

1 כוס מים רותחים
4  ביצים

אופן הכנה:

  • מחממים את התנור ל-180 מעלות ומשמנית תבנית אפייה.
  • מערבבים את כל המצרכים חוץ מהמים הרותחים בצורה ידנית בתוך קערה על לקבלת מסה אחידה.
  • מוסיפים כוס מים רותחים לתערובת ומערבבים היטב שוב.
  • מעבירים את הבלילה לתוך תבנית אפייה משומנת ומכניסים לתנור לכ-40 דק'. העוגה מוכנה ברגע שמכניסים קיסם והוא יוצא נקי.
  • לקישוט ניתך להתיך מטבעות שוקולד ולצפות את העוגה. ניתן להשתמש גם בטופינגים שלנו בטעמים שונים לגיוון. מומלץ להוסיף סוכריות צבעוניות או שבבי קוקוס מעל הציפוי.

תבנית אפייה- תבנית עגולה קוטר 26 ס"מ
כוס מדידה: כוס חד פעמית לשתייה קרה

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp